Főoldal / Információk / Üzleti feltételek
Nyomtatás

Üzleti feltételek

Üzleti feltételek
1. Bevezető rendelkezések

A parfum-luxe.hu üzleti feltételei a parfum-luxe.hu webáruházban megvalósuló vásárlásokra érvényesek. Ezen üzleti feltételek célja, meghatározni és pontosítani egyrészről az eladó (szállító) másrészről pedig a vevő (ügyfél, fogyasztó) jogait és kötelezettségeit.

Az eladó és a parfum-luxe.hu webáruház üzemeltetője:

Omino Lux Kft
1134 Budapest Váci út 55

Adószám: 26230843-2-41

Cégjegyzékszám:  01-09-309103

Minden a elitparfum.hu weboldalon keresztül beérkezett megrendelést kötelezettségnek tekintünk. Az árváltozás jogát fenntartjuk. A vevő a a megrendelés leigazolását igazoló e-mailben megadott árat fizeti meg, amely az áru megrendelésének idején érvényes. Abban az esetben, ha váratlan események adódnak, a raktárkészleten szereplő termékek megsemmisülnek, szavatosságuk lejár, vagy a termék elfogy, a szállítási időpont meghosszabbításának jogát, megrendelés törlésének jogát fenntartjuk. Ilyen esetben a vevőt azonnal tájékoztatjuk .

2. A vételár visszatérítésének szavatolása

Amennyiben a megrendelt és átvett termékkel bármilyen jellegű minőségbeli problémája lenne , kérjük jelezze e-mailben, személyesen, vagy telefonon . A termékek eredetiségéért visszavásárlási garanciát vállalunk. Minőségi reklamáció esetén a küldemény átvételétől számított 8 munkanapon belül küldheti vissza. Amennyiben a reklamációja jogos, a vételár az Ön által megadott bankszámlára lesz átutalással visszatérítve a visszaküldött áru megérkezésétől számított 14 napon belül. A visszaküldött árut az eladó címére ajánlott küldemény formájában kell feladni. Abban az esetben, ha a ügyfél az árut, megrongált, hiányos vagy részben elhasznált állapotban küldi vissza, jogosultak vagyunk az így keletkezet kárt az ön számára visszaküldendő összegből levonni illetve amennyiben a terméket kibontotta , használta és a reklamáció alaptalan, a termék visszavásárlását jogunkban áll megtagadni. . A visszaküldés szállítási költségeit a vevő viseli. Az árut nem lehet utánvéttel visszaküldeni, az ilyen formában visszaküldött árut nem fogadhatjuk el. A fenti feltételek teljesítése esetében a visszaküldött áru vételára meg lesz térítve. A fenti feltételek valamelyike teljesítésének hiányában a szerződéstől való elállást nem fogadhatjuk el és az árut a vevő költségeire visszaküldjük.

 

3. A megrendelés elintézése

Az áru a vevő számára az elektronikus úton leadott megrendelés alapján szállítjuk. Minden megrendelés érvényességének feltétele a kötelező adatok kitöltése a megrendelés elküldésénél. Az eladó jogosult a megrendelés igazolásának kikérésére telefonon keresztül vagy e-mail formájában.

4. Fizetési feltételek

A parfum-luxe.hu oldalon feltüntetett árak véglegesek. Az eladó ÁFA fizető.
A számla – adóbizonylat minden megrendelés része, az eladó az árak módosításának jogát fenntartja. Azonban, ha az árut megrendelte, azon ár árvényes, amellyel az árut megrendelt a változásokra való tekintet nélkül.
A vevő a vételárat a következő módon téríti meg:

5. Szállítási feltételek

Az árut általában fölösleges halasztás nélkül 3 munkanapig terjedő határidőben, legkésőbben az érvényes megrendelés kézbesítésétől számított 10 munkanapon belül szállítjuk le. Az áru elérhetőségétől függ, hogy saját raktárunkban vagy a beszállítóknál található. Abban az esetben, ha váratlan események adódnak, a szállítási időpont meghosszabbításának jogát fenntartjuk. A leszállítási határidő ilyen formájú meghosszabbításáról a vevőt haladéktalanul tájékoztatjuk telefonon vagy e-mailen keresztül. Ha a rendelés több tételből áll és nincs mindegyik raktáron, abban az esetben tájékoztatjuk a vevőt. A vevő dönti el, hogy a megrendelés részletekben vagy egyszerre lesz elintézve késedelemmel. Az áru arra a címre lesz kézbesítve, amelyet a megrendelési nyomtatványban feltüntet. Természetesen a kézbesítési cím a számlázási címtől eltérő lehet. A kézbesítési cím lehet például a munkahely is.  A megrendelés leszállítása után e-mail címére automatikusan igazolást kap az elintézéséről. Az árut a GLS futárszolgálaton keresztül szállítjuk.

6. Szállítás

Futárszolgálat:
Amennyiben kínálatunkból rendel terméket, a futárszolgálat általi szállítás ára a megrendeléstől függ (lásd a Fizetési feltételeket).
A küldemény szállításának határideje a raktárból történő leszállítástól számított 48 órán belül. A futárnak a kézbesítés előtt telefonálni vagy SMS-t kellene küldenie.

7. Szavatosság és reklamálás

A szavatosság múlása az árunak a fogyasztó által történő átvételével kezdődik. A vevő tudomásul veszi, hogy az árut köteles átnézni közvetlenül az átvétele után. Abban az esetben, ha az áru az átvétele során nem felel meg az adásvételi szerződésben foglaltakkal, a vevő köteles az eladót haladéktalanul értesíteni.
A megvásárolt árura a törvényben illetve a terméken megtalálható szavatossági időérvényes, általában 12-24 hónap bontástól számítva , ugyan úgy, mint a hagyományos boltban. Az eladó felelősséggel tartozik a termék minden meghibásodásáért,sérüléséért amely az árunál a vevő által történő átvételénél nyilvánvaló vagy a szavatossági idő alatt jelenik meg. Ez nem vonatkozik az árunak a kíméletlen bánásmód, nem előírásszerű tárolás vagy mechanikus megrongálás által keletkezett meghibásodásokra . A reklamáció postai úton, e-mailben, telefonon, személyesen  is érvényesíthető.
Amennyiben a terméket nem személyesen hozza be, a reklamációhoz csatolni kell a meghibásodás illetve a minőségi kifogás leírását, és a vevő elérhetőségét. A reklamáció intézése munkanapokon történik írásban , személyesen ,telefonon, vagy e-mailen keresztül történő válaszadással . Minden reklamációt fölösleges halasztás nélkül intézünk el és folyamatáról az ügyfelet értesítjük. A reklamációs jegyzőkönyvet az ügyfél számára a  reklamáció beérkezésétől számított 14 napon belül megküldjük.

8. Személyes adatok védelme

A ránk bízott személyes adatok az ön beleegyezése nélkül a személyes adatok védelméről szóló ptk. törvény értelmében harmadik személy részére sem további alanyoknak nem adjuk át. Bármikor kérelmezheti módosítását / törlését telefonon vagy e-mailen keresztül. Az adatait úgyszintén módosíthatja a Személyes adatok cím alatt.

9. Záró rendelkezések

Az eladó szavatolja a vevő részére az áru elküldését a megállapodott leszállítási időn belül, a megrendelés idejében érvényes áron, az áru minőségi csomagolását és a megfelelő áru leszállítását. Az eladó a vevővel szemben nem szavatolja az áru leszállításának a futárszolgálat (vagy nem pontos kézbesítési cím megadása) által okozott késedelmét, a szállítás esetleges nem teljesítését, a küldeménynek a futárszolgálat által történt megrongálását (az ilyen esetekben a reklamációt közvetlenül a futárszolgálat alkalmazottjánál kell érvényre juttatni. Az elektronikus formában elküldött megrendeléssel a vevő úgy a megrendelés elküldése napján hatályos üzleti feltételek rendelkezéseit elfogadja, mint a megrendelt áru érvényes árát, amely a parfum-luxe.hu weboldalon van közzétéve.

Az üzleti feltételek 2018.02,07. napjától érvényesek.

A cikkhez tartozó képgaléria

Nem lettek képek csatolva a cikkhez.