Főoldal / Információk / Ingyenes személyes átvétel, kiszállítás
Nyomtatás

Ingyenes személyes átvétel, kiszállítás

Budapesten

Termékeink a webáruházban történt megrendelése után személyesen is átvehetők Budapesten a XIII. kerületben, a Váci út 55. szám alatt. Az átvételi pont tömegközlekedéssel és autóval is jól megközelíthető. Az Árpád-hídi metrómegállótól gyalog 200 méterre található a West End felé elindulva a bal oldalon, a József Attila színház oldalán.

A megrendelések teljesítését a rendelés leadásától számított 1-7 munkanapon belül vállaljuk. A megrendelt termékek átvételi pontra történő beérkezéséről minden esetben külön visszajelzést küldünk e-mailben.

A webáruházban történt megrendelésekor a webáruházakra vonatkozó jogszabályi feltételekkel vásárol. Webáruházunk nem azonos az átvételi ponttal, ill.üzlettel. Az üzletben levő termékek megvásárlásakor azokra nem a webáruházban feltüntetett árak érvényesek, hanem az üzleti árak. Az parfum-luxe.hu webshopban megvásárolt árukról pdf.formátumú elektronikus számlát kap, melyet kérésére a helyszinen kinyomtatunk. Ellenkező esetben a számlát a megadott e-mail címre küldjük ki. 

 

Visszajelzésünket követően a megrendelt termékek az alábbi időpontokban vehetők át:

Nyitvatartás:

Hétfő                        9-17h

Hedd                        9-17h

Szerda                     9-17h

Csütörtök                9-17h

Péntek                     9-17h

Szombat , vasárnap - Zárva

Átvételi pontunk pontos címe: Budapest 1134 Váci út 55
Tel.: +36 20 917 9657

Szállítási lehetőségek

Amennyiben a kiszállítás opciót választotta, tájékoztatjuk, hogy a megrendelések időbeli és biztonságos kézbesítése érdekében a küldeményeket a GLS futárszolgálat által küldjük. A nálunk megvásárolt termékekere az alábbí díjszabás érvényes:

    Futárszolgálat díja: 1450-Ft
    Személyes átvétel: ingyenes

Az árut az Ön által megadott címre kézbesítjük, melyet az áru megrendelése során ad meg. Abban az esetben, ha a kézbesítési címet változtatni kívánja, kérjük, hogy minél előbb közölje telefonon vagy e-mailben:

    Telefonon keresztül a +36 20 917 9657 számra
    E-mailen keresztül az parfumluxeh@gmail.com címre várjuk levelét.

 

   

 

A cikkhez tartozó képgaléria

Nem lettek képek csatolva a cikkhez.